Bisafari - nästa datum 12/7 kl 10.00 och kl 13.00 några lediga platser kvar...!

Tisdag barnveckan v 28 kör vi kl 10.00 och 13.00, förboka gärna din plats! Denna dag kör vi specialturer på 1 timma kl 10.00 och 13.00. Barn går gratis och medföljande vuxen går in till rabatterat pris, endast 200 kr! Observera att du behöver bära långärmat, långbent och gummistövlar. Övrig skyddsutrustning du behöver finns här!

Är du intresserad av naturen? Vill du komma närmare djur och natur? Hur lever och arbetar bina?
Funderar du ibland på hur vår mat blir till? Hur påverkar bina vår mat?

Vill du ha en unik personlig naturupplevelse? Då är bisafari ett måste för dig och din vän eller familj!
Häng med oss ut i bigården på en personligt guidad tur för att se hur bina lever och bor. Vi surrar och pratar och tittar på bina. Du kanske vill klappa ett bi? Kanske vill du även prova några praktiska moment? Eller så är du helnöjd med att bara vara ett med naturen! För närmare naturen än såhär kommer du inte! Självklart provsmakar vi vår goda honung!

Turen tar ca 1,5 timmar.
Upplevelsen passar alla åldrar, vuxna som barn.
Provsmak av vår egna gårdshonung ingår!
Du kommer i långärmat, långbent och stövlar. Övrig skyddsutrustning som behövs finns här.

Säsong juni-augusti.
Vi skräddarsyr även datum just för dig! Hör av dig så syr vi ihop en bra lösning, kanske för ett födelsedagsfirande! Det är en mycket uppskattad present!

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!

Bisafari Bokning och förfrågan på 072-961 69 10 eller hyddans@gmail.com

Följ oss på facebook och Instagram för aktuella datum. Vi finns även på Visit Askersunds sida för evenemang samt Nortic biljettbokning.


BLI ANDELSBIÄGARE DU OCKSÅ!

AndelsbiägareKanske vill du ha egna bin men har inte möjlighet till det? Här kommer en superbra möjlighet att ha dina egna bin utan att behöva sköta om dom. Köp din andel i en av våra bikupor. Vi sköter bina, du säkrar din egen honung!

På detta sätt värnar du om bina och deras fortlevnad. Du bidrar även till en hållbar natur och biologisk mångfald. Du gör samtidigt en insats för miljön samt stödjer din närproducerade mat och din lokala biodlare!
Du hämtar din egen honung till hösten när skörden är klar, eller vartefter enligt överenskommelse! Låter det intressant? Kontakta oss på 072-961 69 10 för mer info och aktuell prisuppgift.